انتشار این مقاله


تغذیه و کاهش خطر سرطان پستان

بعید است که رژیم غذایی “علت” یا “درمان” سرطان باشد.

تصور می‌شود رژیم غذایی  در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از همه سرطان‌ها تا حدودی مسئول است. اما بعید است که رژیم غذایی “علت” یا “درمان” سرطان باشد. با وجود این که باید تحقیقات بیشتری در مورد رژیم غذایی و سرطان پستان انجام شود ، یافته‌ها حاکی از آن است که فعالیت بدنی ، یک رژیم غذایی سالم (بخصوص یک رژیم غذایی کم چربی با سبزیجات و فیبر زیاد) و وزن سالم می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان یا بازگشت سرطان کمک کند.


مقاله مرتبط: سرطان پستان : یک روش جدید برای فکر کردن در مورد غذا


در این بخش می‌توانید با موضوعات زیر آشنا شوید:

  • آیا غذا می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهد؟
  • غذاهایی که باید در نظر بگیرند
  • تولید و ایمنی مواد غذایی
فاطمه درستی


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *