انتشار این مقاله


‎برنج طلایی تراریخته در ایالات متحده تأییدیه FDA را گرفت

مصرف این ماده نیمی از میزان مصرفی روزانه توصیه‌شده از ویتامین A را تامین می‌کند.

برنج طلایی ، که به لحاظ ژنتیکی برای جلوگیری از نابینایی در کودکان مبتلا به فقر و کمبود تغذیه، اصلاح شده‌ است هفته گذشته توسط اداره غذا و داروی ایالات متحده از لحاظ غذایی تایید شد.

‎این برنج حاوی ژن‌های اضافی است که پیش‌ساز ویتامین A را که برای جلوگیری از کوری دوران کودکی حیاتی است در بدن تولید می‌کنند. بر اساس گفته‌ی توسعه‌دهندگان این برنج در موسسه‌ی بین المللی Rice Research در فیلیپین، مصرف این ماده نیمی از میزان مصرفی روزانه توصیه‌شده از ویتامین A را تامین می‌کند. ‎این ژن‌ها همچنین رنگ طلایی مشخصی به آن می‌دهند.


مقاله مرتبط: آیا برنج سرد کشنده است؟


‎ایالات متحده چهارمین کشور برای تایید برنج در سال جاری، بعد از کانادا، استرالیا و نیوزیلند است. تایید برنج در این کشورها بدان معنی است که اگر مواد غذایی حاوی مقادیر کمی از برنج وارد این کشور شود، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

‎اما تولیدکننده‌ی این برنج می‌گوید که در انتظار مهم‌ترین تاییدیه‌ها در فیلیپین و بنگلادش است که این برنج می‌تواند بیشترین تأثیر را داشته باشد. برنامه‌های کاربردی در سال گذشته ارائه شده است.

سمیه بهمرام


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *