انتشار این مقاله


آشنایی با کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید و معرفی ۸ محصول خارجی و ایرانی

کمخونی ناشی از کمبود فولیک اسید یکی از انواع کم خونی است که به دلیل نقص در گلبول‌های قرمز خون می‌تواند سیستم اکسیژن رسانی به عضلات و اجزای مختلف بدن را مختل کند به همین دلیل این نوع کم خونی می‌تواند باعث بروز علائم مختلفی شود که در این بخش به بررسی علائم ناشی از […]

کمخونی ناشی از کمبود فولیک اسید یکی از انواع کم خونی است که به دلیل نقص در گلبول‌های قرمز خون می‌تواند سیستم اکسیژن رسانی به عضلات و اجزای مختلف بدن را مختل کند به همین دلیل این نوع کم خونی می‌تواند باعث بروز علائم مختلفی شود که در این بخش به بررسی علائم ناشی از کمبود فولیک اسید و همچنین بررسی راهکارهای درمان کم خونی ناشی از فقر فولات می‌پردازیم.

محصولاتی از دسته مکمل کمخونی مثل قرص فولیک اسید و قرص آهن جزو مکمل‌های بسیار موثر برای درمان کم‌خونی است که باید بسته به شرایط بدنی و نوع کم خونی انتخاب و مصرف شود.

در آخر این بخش با معرفی ۴ قرص فولیک اسید ایرانی و ۴ قرص مکمل فولیک اسید خارجی با ما همراه باشید.

کم خونی چیست؟

بیایید ابتدا در رابطه با کم خونی صحبت کنیم.

کم خونی وضعیتی است که با کمبود تعداد یا کیفیت گلبول‌های قرمز در بدن بیان می‌شود. گلبول‌های قرمز وظیفه حمل اکسیژن به تمام قسمت‌های بدن را بر عهده دارند. وقتی گلبول‌های قرمز کافی وجود نداشته باشد یا گلبول‌های قرمز به درستی کار نکنند، بافت‌ها و اندام‌های بدن اکسیژن کافی برای عملکرد مطلوب دریافت نمی‌کنند.

انواع مختلفی از کم خونی وجود دارد و می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند کمبودهای تغذیه ای (مانند آهن، ویتامین B12، فولیک اسید)، بیماری‌های مزمن، اختلالات ژنتیکی و غیره باشد. علائم کم خونی ممکن است شامل خستگی، ضعف، رنگ پریدگی پوست، تنگی نفس، سرگیجه و سردرد باشد.

راه حل اساسی و مناسب برای درمان کمخونی استفاده از مکمل‌های کم خونی مثل قرص b12 و یا قرص آهن است که بسته به نوع کمخونی باید انتخاب شود.

فولیک اسید چیست؟

فولیک اسید که به طور طبیعی در غذاها وجود دارد به عنوان فولات نیز شناخته می‌شود، نوعی ویتامین B است که برای چندین عملکرد بدن حیاتی است. این ویتامین نقش مهمی در تشکیل DNA و RNA، سنتز و ترمیم مواد ژنتیکی و تولید گلبول‌های قرمز دارد.

فولیک اسید برای عملکرد صحیح مغز ضروری است و نقش مهمی در سلامت روانی و عاطفی دارد. این ویتامین در ارتباط با سایر ویتامین‌های B، مانند B12 و C، به ایجاد و تجزیه پروتئین‌ها کمک می‌کند و به تولید DNA و RNA که برای تقسیم و رشد سریع سلولی، مانند دوران نوزادی و بارداری، نیاز است، کمک می‌کند.

فولیک اسید را می‌توان در منابع غذایی مختلف، از جمله سبزیجات سبز برگ، میوه‌های تازه، غلات غنی شده، مخمرها و گوشت‌ها (از جمله جگر) یافت. مکمل‌های حاوی فولیک اسید نیز معمولاً در دسترس هستند و ممکن است برای افرادی که در خطر کمبود هستند، مانند زنان باردار یا کسانی که شرایط پزشکی خاصی دارند، تجویز شود.

 به طور خلاصه، کم خونی وضعیتی است که با کمبود گلبول‌های قرمز کافی برای حمل اکسیژن در سراسر بدن مشخص می‌شود که منجر به علائم مختلف و عوارض بالقوه سلامتی می‌شود. برای مثال فولیک اسید یک ویتامین B حیاتی است که نقش کلیدی در بسیاری از عملکردهای بدن از جمله تولید گلبول‌های قرمز دارد و کمبود آن می‌تواند منجر به نوع خاصی از کم خونی شود که به آن کم خونی کمبود فولات معروف است.

در زمینه کم خونی، کمبود فولیک اسید می‌تواند منجر به نوع خاصی از کم خونی به نام کم خونی کمبود فولات شود. مشخصه این بیماری تولید گلبول‌های قرمز بزرگ‌تر از حد طبیعی است که بیضی شکل و تعدادشان کمتر است. این سلول‌های غیرطبیعی ممکن است به اندازه گلبول‌های قرمز طبیعی عمر نکنند، که منجر به کاهش توانایی حمل اکسیژن به بافت‌های بدن می‌شود.

کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید چیست؟

کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید وضعیتی است که با کمبود ویتامین فولیک اسید در خون مشخص می‌شود. فولیک اسید، که نوعی ویتامین B است برای تولید گلبول‌های قرمز ضروری است. هنگامی که کمبود این ویتامین وجود دارد، منجر به کم خونی می‌شود، جایی که خون نمی‌تواند اکسیژن کافی را به بافت‌ها و اندام‌های بدن برساند.

علل کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید

  • رژیم غذایی ضعیف: مصرف ناکافی غذاهای غنی از فولیک اسید، مانند سبزیجات برگ سبز، میوه‌های تازه، غلات غنی شده، مخمرها و گوشت‌ها (از جمله جگر).
  • مصرف الکل: مصرف زیاد الکل می‌تواند منجر به کمبود اسیدفولیک شود.
  • بیماری‌های دستگاه گوارش: شرایطی مانند بیماری سلیاک و برخی سرطان‌ها می‌توانند باعث این نوع کمخونی شوند.
  • دارو: برخی از داروها، مانند داروهایی که برای تشنج استفاده می‌شوند، می‌توانند منجر به این عارضه شوند.
  • بارداری: افزایش نیاز به فولیک اسید در دوران بارداری و جذب کندتر آن می‌تواند باعث کمبود شود. کمبود فولات در دوران بارداری با نقایص مادرزادی مهمی مرتبط است که بر مغز، نخاع و ستون فقرات (نقص لوله عصبی) تأثیر می‌گذارد.

علائم کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید

  • پوست رنگپریده
  • کاهش اشتها
  • تحریک پذیری
  • خستگی
  • اسهال
  • زبان نرم و لطیف

راه درمان کم خونی ناشی از فقر فولیک اسید

درمان کم خونی ناشی از کمبود فولات ممکن است شامل مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی، تغییرات رژیم غذایی، داروها و درمان بیماری‌های زمینه ای باشد. مکمل‌های فولیک اسید را می‌توان حداقل به مدت ۲ تا ۳ ماه به صورت قرص یا تزریقی مصرف کرد. خوردن غذاهای سرشار از فولیک اسید و کاهش مصرف الکل نیز حیاتی است.

عوارض کم خونی ناشی از فولیک اسید

کم خونی ناشی از کمبود فولات یا فولیک اسید در دوران بارداری ممکن است باعث نقص لوله عصبی شود که منجر به مرگ یا فلج پاها شود.

کم خونی ناشی از کمبود فولات یک بیماری جدی است که نیاز به تشخیص و درمان مناسب دارد. درک علل، علائم، عوامل خطر و گزینه‌های درمانی برای پیشگیری و مدیریت ضروری است. یک رژیم غذایی متعادل و غنی از فولیک اسید، همراه با مداخله پزشکی مناسب، می‌تواند به طور موثر این وضعیت را برطرف کند.

منابع دریافت فولیک اسید چیست؟

فولیک اسید را می‌توان هم از طریق منابع غذایی و هم از طریق مکمل‌های فولیک اسید مثل قرص فولیک اسید به دست آورد و برای بدن دوز مناسب را تامین کرد. که در این بخش به بررسی این منابع مناسب برای جذب اسید فولیک مورد نیاز بدن مفید است می‌پردازیم.

منابع غذایی حاوی فولیک اسید

  • سبزیجات سبز برگ: اسفناج، کلم پیچ و سبزی‌های کلم سبز سرشار از فولیک اسید هستند.
  • مرکبات: پرتقال، لیمو و گریپ فروت حاوی مقادیر قابل توجهی هستند.
  • غذاهای غنی شده: بسیاری از غلات، نان و ماکارونی با فولیک اسید غنی شده اند.
  • حبوبات: لوبیا، عدس و نخود منابع عالی هستند.
  • گوشت و مرغ: جگر، به خصوص، سرشار از فولیک اسید است.

مکمل‌های حاوی فولیک اسید

  • قرص‌های فولیک اسید: این نوع محولات بدون نسخه یا با نسخه موجود است. این محصولات جزو محصولات بسیار مفید است به ویژه برای زنان باردار یا کسانی که در معرض کمبود هستند.
  • مولتی ویتامین‌ها: این نوع محصولات معمولاً حاوی فولیک اسید همراه با سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری هستند که می‌توانند به خوبی فولات مورد نیاز بدن را تامین کنند.

هشدار در رابطه با فولیک اسید

  • بارداری: فولیک اسید در دوران بارداری برای جلوگیری از نقص لوله عصبی حیاتی است و مصرف مکمل اغلب توصیه می‌شود.
  • شرایط پزشکی: افرادی با شرایط پزشکی خاصی که بر جذب تأثیر می‌گذارد ممکن است به مکمل نیاز داشته باشند.

کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید یک بیماری قابل درمان است که از کمبود فولیک اسید در بدن ناشی می‌شود. شناخت علائم و مداخله پزشکی برای جلوگیری از عوارض بوده و می‌تواند تا حد بالایی در تشخیص و درمان موثر باشید. یک رژیم غذایی متعادل و غنی از غذاهای حاوی فولیک اسید، همراه با مکمل‌ها در صورت لزوم، می‌تواند دریافت کافی این ماده مغذی حیاتی را تضمین کند.

چه کسانی در معرض خطر ابتلا به کم خونی فولیک اسید هستند؟

کم خونی فولیک اسید یا کم خونی ناشی از کمبود فولات، وضعیتی است که می‌تواند افراد مختلف را بر اساس سبک زندگی، عادات غذایی، شرایط سلامت زمینه ای و مراحل خاص زندگی تحت تاثیر قرار دهد. در اینجا نگاهی دقیق به افرادی که در معرض خطر هستند می‌اندازیم.

۱.افراد با عادات غذایی ضعیف

کمبود غذاهای غنی از فولات: کسانی که به اندازه کافی سبزیجات برگ سبز، مرکبات، لوبیا و غلات غنی شده مصرف نمی‌کنند.

سوء مصرف مزمن الکل: الکل در جذب فولیک اسید اختلال ایجاد می‌کند و دفع آن را از طریق ادرار افزایش می‌دهد.

۲.زنان باردار

افزایش تقاضای فولیک اسید: بارداری نیاز بدن به فولیک اسید را برای حمایت از جنین در حال رشد افزایش می‌دهد. به همین دلیل زنان بارداری در صورتی که در رژیم غذایی خود از فولیک اسید بهره نبرند در خطر ابتلا به کمخونی ناشی از فولیک اسید خواهند بود.

عدم مصرف مکمل: بدون مصرف مکمل مناسب، زنان باردار ممکن است دچار کمبود شوند.به همین دلیل مصرف مکمل فولیک اسید جزو اقدامات بسیار حیاتی برای پیشگیری از ابتلا به کمخونی ناشی از فقر فولات است.

۳.افراد مبتلا به اختلالات سوء جذب

بیماری سلیاک: این اختلال خود ایمنی بر جذب مواد مغذی از جمله فولیک اسید تأثیر می‌گذارد. به همین دلیل افراد مبتلا به سلیاک بیشتر از بقیه افراد در خطر ابتلا به کمخونی ناشی از فقر فولیک اسید هستند.

بیماری کرون: این بیماری التهابی روده نیز می‌تواند منجر به سوء جذب شود.

۴.افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند

داروهای ضد تشنج: داروهایی مانند فنی توئین می‌توانند با متابولیسم فولیک اسید تداخل کنند. به همین دلیل کسانی که از داروهای ضد تشنج استفاده می‌کنند در خطر ابتلا به کمخونی ناشی از فولات هستند.

متوترکسات: این نوع دارو برای درمان برخی سرطان‌ها و بیماری‌های خودایمنی استفاده می‌شود، این دارو می‌تواند بر سطح فولیک اسید تأثیر بگذارد.

۵.نوزادان و کودکان

تغذیه انحصاری با شیر مادر بدون مکمل: شیر مادر ممکن است فولیک اسید کافی را تامین نکند، به خصوص اگر رژیم غذایی مادر کمبود داشته باشد.

مراحل رشد سریع: کودکان ممکن است در طول جهش رشد به فولیک اسید بیشتری نیاز داشته باشند. در صورتی که در این دوران فولیک اسید مناسب دریافت نکنند با کمبود فولیک اسید مواجه خواهند شد.

۶.افراد مسن

کاهش جذب: با افزایش سن توانایی بدن در جذب فولیک اسید کاهش یافته و این امر باعث بروز مشکل کمبود فولیک اسید خواهد شد.

رژیم غذایی محدود: افراد مسن ممکن است رژیم‌های غذایی محدودی داشته باشند که فاقد تنوع و مواد مغذی ضروری هستند.

۷.افراد مبتلا به کم خونی همولیتیک

شرایطی که باعث تخریب سریع گلبول‌های قرمز خون می‌شود ممکن است نیاز به فولیک اسید را افزایش دهد.

۸.افراد تحت همودیالیز

ممکن است مقداری فولیک اسید در طول فرآیند دیالیز از بین برود. به همین دلیل افرادی که باید دیالیز شوند در خطر ابتلا به کمبود فولات هستند.

خطر ابتلا به کم خونی فولیک اسید چند وجهی است و می‌تواند تحت تأثیر عادات غذایی، شرایط سلامت زمینه ای، مراحل زندگی و درمان‌های پزشکی خاص قرار گیرد. آگاهی از این عوامل خطر و مدیریت پیشگیرانه از طریق انتخاب رژیم غذایی و مشاوره پزشکی می‌تواند به پیشگیری از این وضعیت کمک کند. نظارت منظم و مکمل‌های مناسب ممکن است برای کسانی که در معرض خطر هستند ضروری باشد.

مکمل فولیک اسید چیست؟

مکمل فولیک اسید منبع غلیظی از فولیک اسید (ویتامین B9) است که به اشکال مختلف برای کمک به افراد برای برآوردن نیازهای روزانه خود در دسترس است. این مکمل‌ها اغلب برای کسانی که در معرض کمبود هستند، مانند زنان باردار، افرادی که شرایط پزشکی خاصی دارند، یا کسانی که محدودیت‌های غذایی دارند، توصیه می‌شود.

انواع مکمل‌های فولیک اسید

قرص و کپسول فولیک اسید

رایج‌ترین شکل مکمل‌های فولیک اسید این نوع مکمل‌ها هستند که به دلیل داشتن دوز مناسب فولیک اسید در کنار سهولت در استفاده بسیار محبوب هستند.

قرص و کسول فولیک اسید در دوزهای مختلفی موجود است که اغلب از ۴۰۰ میکروگرم تا ۱ میلی گرم متغیر است.

همچنین این نوع مکمل ممکن است با سایر ویتامین‌های B یا مولتی ویتامین‌ها ترکیب شوند.

فولیک اسید مایع

این نوع مکمل مناسب برای افرادی است که در بلعیدن قرص‌ها مشکل دارند. به طوری که می‌توان به راحتی این نوع مکمل را بدون داشتن مشکل در بلع مصرف کرد.

غذاهای غنی شده با فولات

برخی از غذاها، مانند غلات و نان، با فولیک اسید غنی شده اند تا محتوای غذایی را افزایش دهند. این نوع غذاها می‌توانند به تامین فولات مورد نیاز بدن کمک کنند.

ویتامین‌های دوران بارداری

فرمولاسیون ویژه مکمل زنان در دوران بارداری که حاوی فولیک اسید به همراه سایر مواد مغذی ضروری است می‌تواند یک گذینه مناسب برای تامین فولیک اسید مورد نیاز بدن در این دوران باشد.

همچنین فولات برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین در حال رشد بسیار حیاتی است.

فولیک اسید تزریقی

این نوع فولیک اسید در مواقعی که کمبود شدید فولیک اسید وجود داشته باشد تحت نظارت متخصصین مراقبت‌های بهداشتی ارائه می‌شود. که می‌تواند به سرعت دوز مناسب و مورد نیاز بدن را تامین سازد.

اشکال جویدنی و زیر زبانی

این نوع قرص مناسب برای کسانی که ترجیح می‌دهند قرص‌ها را نبلعند. این محصولات موجود در طعم‌ها و فرمولاسیون‌های مختلف هستند.

مکمل‌های فولیک اسید در اشکال مختلف برای مطابقت با ترجیحات و نیازهای فردی در دسترس هستند. چه به صورت قرص، مایع یا تزریقی، این مکمل‌ها نقش مهمی در پیشگیری و درمان کمبود فولیک اسید دارند.

معرفی ۴ مکمل خارجی فولیک اسید

۱.فولیک اسید یوروویتال

مکمل ویژه قبل از بارداری، بارداری و شیردهی، فولیک اسید یوروویتال نقش بسزایی در تقویت سیستم ایمنی و رشد جنین دارد. همچنین به پیشگیری و درمان کم خونی و تقویت سیستم قلبی عروقی کمک می‌کند.

ویژگی‌های محصول:

  • تعداد: ۶۰ قرص
  • ساخت ایران تحت لیسانس آلمان
  • مناسب برای آقایان و خانم‌ها
  • حاوی سویا
  • کمک به کاهش ناباروری در زنان
  • افزایش کیفیت و باروری اسپرم را در مردان
  • بهبود سلامت قلب و عروق
  • پیشگیری و درمان کم خونی
  • افزایش سلامت و شادابی پوست
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جنینی
  • افزایش رشد قدی
  • حفظ سلامت مادر و جنین

۲.داروی یدوفولیک درسا

یدوفولیک درسا حاوی فولیک اسید، همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می‌شود، نقش حیاتی در سلامت انسان، به ویژه در سیستم عصبی و خون دارد.

  • ویژگی‌های محصول:
    • تعداد: ۳۰ قرص
    • ساخت ایران
    • مناسب برای خانم‌ها
    • سیستم بدن را تقویت می‌کند
    • از کم خونی جلوگیری می‌کند
    • به رشد سیستم عصبی، بینایی و شنوایی جنین کمک می‌کند
    • از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند
    • باروری را افزایش می‌دهد
    • ناباروری را کاهش می‌دهد

۳.فولیک اسید کمک سلامتی

این مکمل به تامین B9 مورد نیاز بدن در دوران بارداری کمک می‌کند و در ایجاد گلبول‌های قرمز خون موثر است. نیازهای زنان را از دوران بلوغ تا یائسگی برآورده می‌کند و نقش مهمی در پیشگیری و درمان کم خونی ایفا می‌کند.

  • ویژگی‌های محصول:
    • تعداد: ۹۰ قرص
    • ساخت انگلستان
    • مناسب برای افراد بالای ۱۲ سال
    • تقویت سیستم عصبی
    • پیشگیری و درمان کم خونی
    • جلوگیری از پوکی استخوان
    • کمک به سنتز DNA و تولید گلبول‌های قرمز
    • کمک به افزایش باروری در زنان و مردان
    • جلوگیری از ناباروری

۴.کدام فول پلاس توسط دکتر گیل

این مکمل حاوی فولات (شکل فعال فولیک اسید) و ید است که به دلیل فولات بودن آن، جذب بهتری دارد. برای تولید DNA و تشکیل گلبول‌های قرمز خون در بدن ضروری است.

ویژگی‌های محصول:

  • مناسب برای آقایان و خانم‌ها
  • کمک به تامین فولیک اسید و ید مورد نیاز بدن
  • حفظ سلامت سیستم عصبی جنین
  • کمک به رشد و نمو جنین
  • تنظیم متابولیسم بدن و تولید انرژی
  • درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • افزایش ضریب هوشی جنین و نوزاد
  • جلوگیری از عقب ماندگی نوزادان
  • درمان ناباروری در مردان و زنان

این مکمل‌ها در درجه اول برای زنان باردار یا مادران شیرده منسب است. و بر وضعیت جسمانی آنها و سلامت جنین تاکید دارند. اطمینان از اصالت این مکمل‌های فولیک اسید با خرید آنها از داروخانه‌های معتبر ضروری است.

معرفی ۴ مکمل ایرانی فولیک اسید

فولیک اسید ایران دارو

سازنده: ایران دارو

نام ژنریک: فولیک اسید

موارد استفاده درمانی:

  • خستگی شدید و ضعف عضلانی ناشی از کمبود فولات یا ویتامین B12 که منجر به تولید گلبول‌های قرمز بی اثر می‌شود.
  • درمان کم خونی مگالوبلاستیک و میکروسیتیک
  • تامین فولات مورد نیاز زنان باردار، ضروری برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین

توضیحات

فولیک اسید ایران دارو ۱ میلی گرم مکملی است که برای رفع علائم مرتبط با کمبود فولات مانند خستگی شدید، ضعف عضلانی، زخم‌های دهان، اختلالات بینایی، احساس سوزن سوزن شدن در دست‌ها و پاها و افسردگی طراحی شده. این محصول به ویژه در درمان کم خونی مگالوبلاستیک و میکروسیتیک مفید است و همچنین برای زنان باردار توصیه می‌شود تا از مصرف کافی فولات که برای رشد لوله عصبی جنین ضروری است اطمینان حاصل کنند.

قرص روفولیک پلاس مکس عبیدی

سازنده: داروسازی عبیدی

موارد استفاده درمانی:

  • مکمل فولیک اسید: حاوی فولیک اسید، ماده ای ضروری برای تولید و نگهداری سلول‌های جدید، به ویژه در دوران بارداری و رشد است.
  • ویتامین‌ها و مواد معدنی: شامل ویتامین‌های B، C و E و مواد معدنی مانند روی و سلنیوم است که سلامت پوست، مو و ناخن را بهبود می‌بخشد.

نحوه استفاده:

  • مصرف روزانه: پزشکان معمولاً مصرف قرص روفولیک پلاس مکس عبیدی را یک بار در روز و ترجیحاً هنگام صبحانه توصیه می‌کنند.

موارد احتیاط:

  • مشاوره: قبل از شروع هر مکمل غذایی، با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.
  • بارداری و شیردهی: اگر باردار هستید، قصد بارداری یا شیردهی دارید، قبل از استفاده از این محصول با پزشک خود مشورت کنید.

معرفی  قرص روفولیک پلاس مکس عبیدی

قرص روفولیک پلاس مکس عبیدی یک راه حل کامل برای مشکل گسترده کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی در عصر امروز است. این مکمل غذایی که به عنوان ترکیبی متعادل از فولیک اسید، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری فرموله شده است، می‌تواند به بهبود سلامت کلی کمک کند.

وجود فولیک اسید این محصول را در دوران بارداری و مراحل رشد بسیار مهم می‌کند. ویتامین‌ها و مواد معدنی اضافی موجود در این محصول به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن کمک می‌کند.

در حالی که رووفولیک پلاس مکس عبیدی می‌تواند بسیار مفید باشد، همیشه توصیه می‌شود قبل از استفاده با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

۳.قرص فولیک اسید ۵ میلی گرم ایران دارو

سازنده: ایران دارو

معرفی قرص فولیک اسید ۵ میلی گرم ایران دارو

قرص ۵ میلی گرمی فولیک اسید ایران دارو، فرم دوز بالاتری از ویتامین B9 ضروری است که به نام فولیک اسید نیز شناخته می‌شود. این قرص‌ها برای پاسخگویی به نیازهای افراد با شرایط خاص سلامتی که نیاز به مصرف بیشتر فولیک اسید دارند، طراحی شده اند.

موارد استفاده

کمبود فولیک اسید: این مکمل برای درمان یا پیشگیری از سطوح پایین فولیک اسید در بدن، به ویژه در موارد کم خونی ناشی از کمبود فولیک اسید استفاده می‌شود.

حمایت از بارداری: ممکن است برای زنان باردار برای جلوگیری از نقص لوله عصبی و حمایت از رشد و تکامل کلی جنین تجویز شود.

شرایط مزمن: افراد مبتلا به برخی شرایط مزمن مانند بیماری کلیوی یا سندرم‌های سوء جذب ممکن است از این دوز بالاتر بهره مند شوند.

مقدار و نحوه مصرف

قرص ۵ میلی گرمی معمولاً یک بار در روز یا طبق دستور یک ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی مصرف می‌شود. برای افزایش جذب بهتر است همراه با غذا مصرف شود.

۴.قرص روفولیک پریناتال عبیدی

سازنده: داروسازی عبیدی

معرفی قرص روفولیک پریناتال عبیدی

قرص روفولیک پریناتال عبیدی یک مکمل فرموله شده ویژه است که برای حمایت از نیازهای تغذیه ای زنان باردار طراحی شده است. حاوی فولیک اسید به همراه سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

موارد استفاده درمانی

حمایت از بارداری: این قرص برای تامین مواد مغذی ضروری در دوران بارداری، از جمله فولیک اسید، که برای رشد مناسب لوله عصبی کودک بسیار مهم است، در نظر گرفته شده است.

پیشگیری از کمبودها: به جلوگیری از کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری که ممکن است در دوران بارداری رخ دهد کمک می‌کند.

مقدار و نحوه مصرف:

دوز توصیه شده معمولاً یک قرص در روز یا طبق تجویز پزشک است.

ویژگی‌های خاص

پشتیبانی جامع: علاوه بر فولیک اسید، این قرص حاوی سایر مواد مغذی حیاتی مانند آهن، کلسیم و ویتامین D است.

تضمین کیفیت: این محصول توسط یک شرکت داروسازی معتبر تولید شده و از استانداردهای کیفیت بالایی برخوردار است.

 در این مقاله به طور کلی در رابطه با کم خونی ناشی از فقر آهن ، علائم و علل آن صحبت کردیم. در آخر هم به معرفی ۴ محصول تخصصی خارجی برای درمان کم خونی فولیک اسید و همچنین معرفی ۴ محصول ایرانی پرداختیم تا بتوانید به راحتی با مراجعه به داروخانه مکمل مورد نیاز خود را خریداری کنید.

کمخونی ناشی از فقر فولیک اسید می‌تواند مشکلات زیادی برای سلامتی به وجود آورد به همین دلیل باید به درستی و به نحو احسنت در رابطه با درمان آن تصمیم گیری کرد.