آیا محدودیتی در مصرف چای سبز وجود دارد؟
به دلیل وجود کافئین در چای سبز، مصرف زیاد این چای توصیه نمی شود و پیشنهاد می شود که بیشتر از سه تا پنج لیوان در روز مصرف نشود. همچنین در کنار تمام خواص چای سبز، وجود کاتچین در چای سبز، باعث کاهش جذب آهن می شود لذا به همین دلیل بهتر است تا دو ساعت قبل و بعد از غذا از صرف چای سبز خودداری کنید.
خوبه بدونید مطالعات نشان داده افرادی که به طور منظم روزانه چای سبز استفاده میکنند از لحاظ سلامتی در وضعیت بهتری هستند اما افرادی که دارای کمبود آهن هستند، و همچنین زنان باردار و مادران شیرده و افرادی که داروهای مربوط به اختلال اضطراب و بیماریهای قلبی مصرف میکنند باید مصرف چای سبز رو محدود و یا از آن پرهیز کنند.
آیا چای سبز فاقد کافئین است؟
چای سبز کافئین دارد و به همین خاطر پس از نوشیدن آن احساس هوشیاری و شادابی به انسان دست می دهد و جالبه بدونید که کافئین چای سبز حدود یک سوم قهوه است؛ در واقع هر فنجان چای سبز حدودا حاوی ۳۰ تا ۵۰ میلی گرم کافئین است.
آیا مصرف چای سبز به تنهایی باعث کاهش وزن میشود؟
تحقیقات نشان داده است که EGCG و کافئین موجود در چای سبز، متابولیسم بدن را افزایش میدهد و استفاده از چای سبز قبل از تمرین میتواند به کاهش وزن کمک کند، اما مصرف چای سبز به تنهایی باعث کاهش وزن نخواهد شد، بنابراین چنانچه چای سبز جایگزین نوشیدنی های قندی شود همچنین در کنار یک رژیم غذایی سالم قرار گیرد حتما منتج به کاهش وزن خواهد شد.
چای سیاه و چای سبز از گیاه مشابهی به دست می آیند؟
بله همه انواع چای، از جمله چای سفید، سبز، سیاه، چای اولانگ و ماچا از برگهای گیاه کاملیا سیننسیس تولید میشن و فقط روش فرآوری آنها متفاوت است.
بهترین روش دم آوری چای سبز چیه؟
ما به شما روش سرد دم رو برای دم آوری چای سبز پیشنها می کنیم.برای دم آوری چای سبز به روش سرد دم کافیه، به ازای هر لیوان آب سرد یک قاشق غذاخوری پُر چای سبز تیاور رو به اون اضافه کنید و برای حداقل ۶ ساعت در پارچ دَر دار داخل یخچال قرار بدید، بعد از ۶ الی ۸ساعت چای سبز رو از صافی رد کنید. چایی که در این مدت به آرامی در آب سرد دم کشیده طعم فوق العاده و کافئین کمتر و آنتی اکسیدان بیشتری داره.
اولین کشور تولید کننده چای سبز کدام کشور است؟
آنچه از افسانه های چین به ما رسیده اینطور نقل شده است که حدود سال ۲۷۲۷ قبل از میلاد حضرت مسیحو توسط امپراطوری به نام شن نونگ کشف شده است، داستان از این قرار است که در ظهری بهاری یک برگ از گیاه چای به طور اتفاقی در لیوان آب جوش ایشان افتاد و رنگ و عطر برگ چای باعث جلب توجه ایشان شد و از آن پس چای رواج پیدا کرد. جالبه که در ابتدا چای یک نوشیدنی گران قیمت و اشرافی بود که توسط اقشار ثروتمند جامعه چین نوشیده میشد و از قرن چهاردهم تمام مردم توانستند از این نوشیدنی بهره مند شوند.
آیا واقعا چای سبز در پیشگیری از برخی از انواع سرطان موثر است؟
تحقیقات نشان داده است افرادی که به صورت منظم چای سبز طبیعی مصرف میکنند خطر ابتلاء به انواع سرطان از جمله سرطان تخمدان و سرطان رحم در آنها کمتر خواهد بود.
به نظر شما چای سبز نسبت به چای سیاه آنتی اکسیدان بیشتری دارد؟
دکتر جان وایزبرگر محقق ارشد حوزه سرطان در ایالات متحده، تحقیقی انجام داده که نشان میدهد انواع چای از سیاه تا سبز، سرشار از پلی فنول و فلاونوئید هستن و در میزان آنتی اکسیدان چای سیاه و سبز تفاوتی وجود ندارد، و همونطور که میدونید آنتی اکسیدان در مقابله با سلولهای سرطانی بسیار موثر است و این عملکرد بسیار ساده اما در عین حال پیچیده است، به گونه ای که آنتی اکسیدان های چای ، مواد شیمیاییِ رادیکالهای آزاد را خنثی می کنند و از ایجاد آسیب توسط آنها خودداری می کنند و از آسیب رساندن رادیکال های آزاد که در پیشرفت سرطان موثرند جلوگیری می کند.
آیا خطر ابتلا به بیماری های قلبی در افرادی که به طور منظم چای سبز مصرف میکنند کمتر است؟
به طور قطع مصرف چای سبز به پیشگیری از دیابت، کاهش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی و کاهش سطح کلسترول کمک میکند.
کدام کشور ها بزرگترین وارد کننده چای سبز هستند؟
برخلاف خیلی از تصورات بزرگترین واردکنندگان چای سبز در جهان کشورهای مراکش، ایالات متحده، ویتنام هستند.