انتشار این مقاله


مصرف زیاد شکلات می‌تواند به سلامت قلب کمک کند!

مصرف زیاد شکلات ممکن است با کاهش یک سومی ابتلا به بیماری های قلبی همراه باشد! یافته‌های جدید، نتایج حاصل از مطالعات فعلی مبنی بر این‌که به‌طور کلی ارتباط سودمندی بین مصرف شکلات و سلامت قلب وجود دارد را تائید می‌کنند. هر چند پژوهشگران بر این موضوع تاکید دارند که مطالعات بیشتری نیاز هست تا […]

مصرف زیاد شکلات ممکن است با کاهش یک سومی ابتلا به بیماری های قلبی همراه باشد!

یافته‌های جدید، نتایج حاصل از مطالعات فعلی مبنی بر این‌که به‌طور کلی ارتباط سودمندی بین مصرف شکلات و سلامت قلب وجود دارد را تائید می‌کنند. هر چند پژوهشگران بر این موضوع تاکید دارند که مطالعات بیشتری نیاز هست تا مشخص شود که به‌طور قطع مصرف شکلات باعث این کاهش در احتمال ابتلا می‌شود و یا عوامل دیگری در این امر دخیل هستند.

سازمان بهداشت جهانی پیش‌بینی کرده‌است که تا پایان سال ۲۰۳۰، نزدیک به ۲۳.۶ میلیون نفر به دلیل بیماری‌های قلبی فوت خواهند کرد. هر چند شیوه زندگی و رژیم غذایی از عوامل کلیدی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی هستند.

شماری از مطالعات اخیر نشان می‌دهند که خوردن شکلات به دلیل وجود عوامل آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی آن، تاثیرات مثبتی بر روی سلامت انسان دارد. این تاثیرات شامل کاهش فشار خون و بهبود حساسیت انسولین (مرحله ای در سیر دیابت) می‌شود.

هر چند این که مصرف شکلات چگونه بر قلب تاثیر می‌گذارد هنوز واضح نیست. بنابراین دکتر اسکار فرانکو و همکارانش از دانشگاه کمبریج تحقیقات گسترده‌ای بر روی این موضوع انجام دادند تا تأثیرات مصرف شکلات بر عوارض قلبی-عروقی، مانند حملات قلبی، را ارزیابی کنند.

آن‌ها نتایج حاصل از ۷ تحقیق را ارزیابی کردند که شامل بیش از ۱۰۰۰۰۰ مورد دارا و فاقد بیماری‌های قلبی بود. آن‌ها برای هر تحقیق، هر گروه با بیش‌ترین مصرف شکلات را با گروهِ با کم‌ترین مقدار مصرف مقایسه کردند. ۵ مطالعه حاکی از ارتباط بین مصرف شکلات و کاهش احتمال ابتلا به مشکلات قلبی-عروقی بود. آنان متوجه شدند که گروه با بیشترین مقدار مصرف شکلات در مقایسه با گروه با کمترین مصرف شکلات، با ۳۷% کاهش در بیماری‌های قلبی عروقی و ۲۹% کاهش در حملات قلبی همراه است؛ هر چند کاهش قابل توجهی در ارتباط با نارسایی‌های قلبی مشاهده نشد.

هر چند محققان به این موضوع اشاره کردند که شکلات‌های موجود در بازار، دارای کالری زیادی هستند و مصرف زیاد آن‌ها ممکن است باعث افزایش وزن، ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی شود.

نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید