انتشار این مقاله


در هنگام وقوع پاندمی آنفولانزا باید چه کار کرد؟

این مقاله حاوی توصیه‌های ابتدایی و قابل توجه برای کنترل و پیشگیری از گسترش پاندمی آنفولانزا در یک شرکت است.

این مقاله حاوی توصیه‌های ابتدایی و قابل توجه برای کنترل و پیشگیری از گسترش پاندمی آنفولانزا در یک شرکت است. به کسب و کار ها توصیه می‌شود تا از دستورالعمل‌های واضح PHAC، بهداشت کانادا و مراجع بهداشتی ایالتی و شهری در رابطه با فعالیت‌های زیر پیروی نمایند.

راهبردهای اصلی عبارتند از:

  • محدودسازی ورود افراد با علائم آنفولانزا به محل کار
  • به کار بستن بهداشت و عادات تمیزکاری خوب در محل کار
  • افزایش فاصله‌گذاری اجتماعی (مثلاً ایجاد ارتباط از راه دور؛ اجتناب از تماس رو در رو)
  • مدیریت کارکنانی که در سر کار بیمار می‌شوند.
  • مدیریت کارکنانی که به خارج از کشور سفر می‌کنند.

جدول: خلاصه‌ی معیارهای محافظت در برابر آنفولانزا

محل کاربردمعیار محافظت
همه، هر زمانبهداشت دست، آداب سرفه، تهویه
مدیریت ارشدخط مشی های دپارتمای برنامه تداوم تجارت مرتبط با پاندمی آنفولانزا
همه، هر زمان (فناوری‌های قدرت نفوذ)فاصله‌گذاری اجتماعی
کارکنان حراست فیزیکی، برای اجتناب از تماس با مردم و تمیز نگه داشتن محیطموانع محافظتی و HVAC
کمیته‌های سلامت و ایمنی محل کار – برای توزیع بین همه کارکنانتجهیزات بهداشتی. ماسک جراحی موقتی، دستکش و مواد شوینده
کارکنان بهداشتی خط مقدم در تماس نزدیک با بیماران و سایر نواحی پر خطرماسک تنفسی، محافظ چشم، دستکش، گان، پیش‌بند

محدودیت ورود به محل کار برای افراد دارای علائم آنفولانزا

با اعلان فاز پاندمی، شرکت‌ها باید اعلامیه‌هایی را در تمام نقاط ورودی مبنی بر عدم ورود کارکنان و سایر افراد با علائم آنفلانزا نصب کنند. این اعلامیه می‌تواند به توجه کلیه کارکنان برسد.

باید به کارکنان توصیه شود در صورت بیماری یا تحت قرنطینه بودن و تا زمان بر طرف شدن علائم یا پایان دوره قرنطینه سر کار نیایند. این افراد باید به سمت پزشک خانواده و/یا اطلاعات موجود روی صفحات وبسایت‌های تأمین‌کنندگان خدمات بهداشتی و بهداشت کانادا راهنمایی شوند.

جدول: تفاوت بین آنفولانزا و سرماخوردگی چیست؟

سرماخوردگیآنفولانزاعلامت
نادرمعمول، بروز ناگهانی ۴۰-۳۸ درجه به مدت ۴-۳ روزتب
نادرمعمول و می‌تواند شدید باشدسردرد
نادرمعمول و می‌تواند شدید باشداحساس درد
 معمول و می‌تواند ۳-۲ روز یا بیشتر پس از بیماری حاد طول بکشدخستگی و ضعف
نادرمعمول، بروز ناگهانی می‌تواند شدید باشدخستگی ناتوان کننده
نادردر کودکان زیر ۵ سالتهوع، استفراغ، اسهال
معمولنادرآبریزش چشم
معمولنادرآبریزش بینی
معمولنادر در مراحل اولیهعطسه
معمولمعمولگلودرد
بعضی اوقات، خفیف تا متوسطمعمول و می‌تواند شدید باشدناراحتی قفسه سینه
احتقان یا گوش دردنارسایی تنفسی؛ می‌تواند یک عارضه موجود را بدتر کند؛ می‌توانند تهدید کننده حیات باشدعوارض
گزارش نشدهشناخته شدهمرگ و میر
شستشوی مرتب دست‌ها؛ پوشاندن سرفهواکسن آنفولانزا؛ شستشوی مرتب دست‌ها؛ پوشاندن سرفهپیشگیری

بهداشت شخصی

معیارهای بهداشت شخصی انتقال آنفولانزا را به حداقل می‌رسانند. معیارهای زیر را به اطلاع کارکنان برسانید:

  • در هنگام عطسه یا سرفه دهان و بینی خود را بپوشانید.
  • دستمال‌های استفاده شده را به سرعت به سطل آشغال بیاندازید.
  • دست‌های خود را به طور مرتب بشویید.
شستشوی دست‌ها (با آب و صابون، شوینده‌های هندراب الکلی یا مایع ضد عفونی) تنها مؤثرترین راه کاهش خطرات انتقال عفونت است.

دستان خود را دور از چشم‌ها، بینی و دهان خود نگه دارید.

با در نظر گرفتن کاهش عرضه مواد بهداشتی در زمان پاندمی آنفولانزا از عرضه کافی محصولات بهداشتی (صابون، حوله دست، دستکش و ماسک‌‌ها) مطمئن شوید. از پاکسازی منظم محیط و به ویژه حفظ و تصفیه سیستم‌های HVAC اطمینان حاصل نمایید.

اخطارهای بهداشتی را در ورودی‌ها، دستشویی‌ها، ایستگاه‌های شستشوی دست و مکان‌های عمومی نصب کنید.

بروشورها، خبرنامه‌ها، ایمیل‌های دسته‌جمعی، تابلوهای اعلانات و فیش‌های حقوقی برخی از جاهایی هستند که می‌توان برای اطلاع‌رسانی از آن‌ها استفاده کرد.

بهداشت دست

رعایت بهداشت دست‌ها یک گام مهم در پیشگیری از گسترش بیماری‌های عفونی، از جمله آنفولانزا است. بهداشت دست را می‌توان با آب گرم و صابون یا با استفاده از مواد ضد عفونی کننده الکلی رعایت کرد.

انتقال آنفولانزا از راه غیر مستقیم تماس دست و کاغذ آغشته به ترشحات بینی و گلوی فردی که واقعاً بیمار است، امکان‌پذیر می‌باشد. با شستشوی مرتب دست‌ها می‌توانید میکروب‌های آلوده کننده دست از طریق سایر افراد یا سطوح آلوده یا حیوانات و مواد زاید حیوانی را از بین ببرید.

ویروس آنفولانزا با آب و صابون غیر فعال می‌شود. محصولات آنتی باکتریال شستشوی دست الزامی نیستند؛ چون محصولات روتین با روش‌های صحیح شستشوی دست می‌توانند ویروس آنفولانزا از بین ببرند.

مواد ضد عفونی کننده الکلی دست را می‌توان به عنوان جایگزین شستشوی دست، مخصوصاً در صورت محدود بودن دسترسی به سینک یا آب گرم استفاده کرد. قرار دادن مواد شوینده الکلی در ورودی مراکز در پیشگیری از انتقال بیماری‌های عفونی مؤثر می‌باشد.

پاکسازی محل کار

انتقال ویروس را با تمیز کردن محیط و سطوح سخت (سینک‌ها، دستگیره، اهرم‌ها، اشیاء، پیشخوان‌ها) با شوینده‌های خنثی و پس از آن با یک محلول گندزدا هم می‌توان کاهش داد. ویروس‌های آنفولانزا  تا دو روز روی سطوح سخت زنده می‌مانند اما محلول‌های گندزدا آن‌ها را غیر فعال می‌نمایند. سدیم هیپوکلرات، کلر گرانولار و الکل محلول‌های گندزدای خوبی هستند.

  • سطوحی که به طور منظم با دست تماس دارند باید تمیز شوند.
  • فنجان، بشقاب، قاشق و چنگال همدیگر را استفاده نکنید و از شستشوی کامل آن‌ها با آب و صابون مطمئن شوید.
  • محل کار کارکنانی که اخیراً بیمار شده‌اند را تمیز کنید.
  • تمامی مجلات و اسباب بازی ها را از اتاق‌های انتظار جمع کنید.

تهویه هوا

شواهد علمی و پزشکی حاکی از آن است که ویروس آنفولانزا در فضاهای داخلی با تهویه نامناسب پخش می‌شود. این فضاها باید تهویه مناسب داشته باشند و در ساختمان‌های دفاتر این به معنی استفاده از سیستم‌های HVAC می‌باشد. HVAC باید مطابق با استانداردها و کدهای ساختمانی متناسب به طور منظم حفظ گردد.

افزایش فاصله گذاری اجتماعی

فاصله‌گذاری اجتماعی به معنی به حداقل رساندن تماس انسان با انسان در فازهای اوج پاندمی آنفولانزا است. مخاطبان کسانی هستند که تماس فیزیکی (یک متر یا کمتر) یا فضای هوایی محدود با یک شخص آلوده در طی چهار از ایجاد علائم در آن شخص داشته‌اند. این‌ها احتمالاً شامل اعضای خانواده و/یا سایر افراد با زندگی مشترک، همکاران (در صورت کار در فضای هوایی محدود) و کسانی می‌شود که با آن فرد همراهی تفریحی داشته‌اند.

شواهد اپیدمیولوژیک از یک پاندمی در حال گسترش ممکن است تعریف “تماس” را تغییر دهد. در کانادا مدیریت تماس با توجه بیماری‌های گزارش شده از لحاظ قانونی اجباری است (برای مثال اقدام به قرنطینه و سایر اقدامات بهداشتی).

کارکنان به احتمال زیاد از گردش در مکان‌های پر ازدحام و گردهمایی‌های بزرگ مردم در طول پاندمی آنفولانزا اجتناب می‌کنند. توصیه می‌شود کسب و کار ها به منظور حفظ فاصله، استفاده از فناوری‌های نوین برای تسهیل فاصله‌گذاری اجتماعی به وسیله شبکه‌های ارتباط از راه دور، دسترسی از راه دور و دسترسی به وب (در میان سایر فناوری‌ها) را به کار بگیرند.

توصیه‌های نحوه‌ی به حداقل رساندن تماس نزدیک عبارتند از:

  • اجتناب از جلسات رو در رو
  • به حداقل رساندن زمان نشست‌ها
  • برگزاری جلسات در اتاق‌های بزرگ
  • استفاده از فناوری‌های ارتباطی و شبکه و دستگاه‌ها برای برقراری ارتباط.
  • اجتناب از مسافرت غیر ضروری (مخصوصاً به مناطق اندمیک).
  • لغو یا تعویق جلسات/کارگاه‌ها/جلسات آموزشی غیر ضروری
  • برقراری فاصله بین شیفت‌ها
  • تهویه محل کار بین شیفت‌ها
  • خودداری از رفتن به کافه‌تریاها و رستوران‌ها
  • پخش کردن ساعات ناهار در بین زمان‌های مختلف

خلاصه: چگونه می‌توان در پاندمی آنفولانزا سالم ماند

بهداشت شخصی

  • در حد متوسط غذا بخورید، استراحت و ورزش بکنید.
  • دستان خود را به طور مرتب با آب گرم و صابون بشویید.
  • در هنگام سرفه دهان و بینی خود را بپوشانید.
  • مهمانان خانه‌ی خود را به حداقل برسانید.
  • از دوستان و فامیل خود که تنها زندگی می‌کنند احوال پرسی کنید.
  • به روز رسانی های بهداشت کانادا را دنبال کنید.
  • در صورت داشتن دسترسی واکسن آنفولانزا را بزنید.
  • توصیه می‌شود افراد پر خطر از نظر ابتلا به آنفولانزا و عوارض آن و کسانی که از این افراد مراقبت می‌کنند به صورت سالیانه واکسن آنفولانزا را دریافت نمایند.
شستن دست‌ها یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از گسترش آنفولانزا می‌باشد

از شلوغی‌ها دور بمانید

  • فقط کارهای ضروری را انجام بدهید.
  • از فروشگاه‌های کوچک‌تر با صف‌های خلوت خرید کنید.
  • در ساعات افت فروش خرید کرده و دنبال فروشگاه‌هایی بگردید که تا آخر وقت / ۲۴ ساعت بازند.
  • در صورت امکان به صورت تلفنی سفارش دهید.
  • از سوپرمارکت‌ها به صورت تلفنی/برخط درخواست تحویل بکنید.
  • قبوض خود را با دستگاه‌های خودپرداز، بر خط یا به صورت تلفنی پرداخت کنید.
اگر نمی‌توانید از شلوغی‌ها دور بمانید، ساعات بودن در کنار مردم را به حداقل برسانید

گردهمایی‌ها، بیرون رفتن‌ها یا مسافرت‌های فامیلی را لغو کرده و یا به تعویق بیاندازید.

سر کار سالم بمانید

  • در خانه کار کرده یا در صورت امکان ساعات کاری خود را تغییر دهید.
  • دستان خود را به طور منظم با آب گرم و صابون بشویید.
  • در صورت عدم دسترسی به آب و صابون از ژل بهداشتی استفاده کنید.
  • اشیا و سطوح سخت مورد تماس افراد مختلف را با مواد ضد عفونی کننده تمیز کنید.
  • به جای آسانسورهای پر ازدحام از پله استفاده کنید.
در صورت احساس ناخوشی، در خانه بمانید، استراحت کرده و نوشیدنی و مایعات فراوان بخورید.  

جلسات غیر ضروری را لغو کنید: از تله‌کنفرانس/ویدئوکنفرانس/ایمیل/فاکس استفاده کنید.

مواد محافظت شخصی

در هنگام وقوع یک پاندمی برای کسب تازه‌ترین اطلاعات در زمینه تجهیزات محافظت شخصی (PPE) مناسب به وبسایت آژانس سلامت عمومی کانادا مراجعه نمایید.

تجهیزات محافظت شخصی یا PPE معروف به لباس یا تجهیزات ویژه‌ای گفته می‌شود که برای محافظت از اشخاص در برابر یک آسیب پوشیده می‌شوند. این تجهیزات طیفی از ماسک یا یک جفت دستکش گرفته تا ترکیبی از تجهیزات پوشاننده‌ی اکثر یا تمام قسمت‌های بدن را شامل می‌شوند. در مورد آنفولانزا PPE می‌تواند شامل استفاده از ماسک‌ها و موانع محافظتی باشد.

  • از ماسک‌ها استفاده کنید: افراد دارای علائم عفونت تنفسی باید از یک ماسک جراحی یک بار مصرف برای کمک به پیشگیری از قرار دادن دیگران در معرض ترشحات تنفسی خود استفاده کنند. هر ماسک پس از مرطوب شدن یا پس از هر سرفه و عطسه باید در اولین فرصت ممکن تعویض گردد. ماسک استفاده شده باید به شیوه مناسب دفع شده و پس از این کار دست‌ها بایستی به طور کامل شسته شده و خشک گردد.
  • موانع محافظتی: موانع محافظتی (مثل عینک یا پلاستیک) می‌تواند برای محافظت از اشخاصی مثل کارکنان خط مقدم سلامت یا رانندگان حمل و نقل عمومی مفید باشد که وظیفه‌ی آن‌ها تماس رو در رو با اعضای عامه مردم را در جایی که فاصله‌گذاری اجتماعی امکان‌ناپذیر یا غیر عملی است، ایجاب می‌کند.
  • مواد ضد عفونی کننده الکلی
  • دماسنج‌های یک بار مصرف
  • دستکش‌های وینیل مخصوص حمل غذا

خط مشی برای شاغلین در معرض خطر

ممکن است کسب و کار شما به منظور به حداقل رساندن خطر سر کار آمدن یک فرد بیمار و آلوده کردن مابقی نیروی کار، اقدام به غربال کردن کارکنان پیش از آمدن به سر کار یا در محل کار کند. کارکنان بیمار تا برطرف شدن علائم خود باید به ماندن در خانه تشویق شوند. در هنگام وقوع یک پاندمی، توصیه می‌شود کارکنان وبسایت آژانس بهداشت عمومی کانادا (http://wwww.phac-aspc.gc.ca/) را برای اطلاع از آخرین توصیه‌ها بررسی کنند.

درباره‌ی مناسب یا نامناسب بودن حضور در سر کار یک خط مشی برای محل کار خود تعریف کنید. فرم ارزیابی بیماری شبه آنفولانزا (بخش ۳.۶ الف را ببینید) می‌تواند به عنوان قالبی برای غربالگری کارکنان استفاده شود. معیارهای مناسب بودن برای کار می‌تواند به اندازه سازمان و مسئولیت‌های کاری هر کدام از کارکنان بستگی داشته باشد.

اگر کسی احساس بیماری می‌کند یا علائم آنفولانزا را در شخص دیگری در سر کار می‌بیند، در صورت امکان باید با تلفن به “مدیریت آنفولانزا” اطلاع دهد. کارگرانی که بیمار هستند باید تا برطرف شدن علائم در خانه بمانند.

سپس مدیریت آنفولانزا باید اقدامات زیر را انجام دهد:

۱. در صورت امکان از ملاقات با این شخص اجتناب کرده و کار را با تلفن انجام دهید.

۲. علائم را با شخص مورد نظر مرور کنید.

۳. اگر فرد مورد نظر علائم موجود در فهرست را ندارد، باید با او به عنوان یک “مورد مشکوک” برخورد شود.

۴. تکمیل یک فرم اخطار آنفولانزای کارکنان، شامل جزئیات تماس با هر کدام از کارکنان و/یا مراجعین می‌توانند کمک کننده باشد. این اطلاعات به مدیر آنفولانزا اجازه می‌دهد تا حرکات اخیر را شناسایی کرده و سلامت افراد را در طول پاندمی تحت نظر داشته باشد.

۵. باید در زمینه محل پیدا کردن ماسک جراحی و دستورالعمل استفاده از آن فوراً به کارکنان اطلاع‌رسانی شود. این کار به محافظت از کارکنان دیگر کمک می‌کند.

۶. شاغل مورد نظر باید محل کار را ترک کرده و بلافاصله به روشی که آژانس سلامت عمومی کانادا در آن زمان در وبسایت خود توصیه می‌کند، با یک متخصص امور بهداشتی تماس برقرار نماید. این کار شامل تلفن زدن به پزشک با پرستار خود فرد یا یک مرکز ویژه برای دریافت توصیه‌های بیشتر می‌باشد. مدیر آن شخص باید از ترک کار او مطلع گردد.

۷. فرد مورد نظر در صورت امکان هنگام بازگشت به خانه نباید از حمل و نقل عمومی استفاده کند.

۸. مدیریت تماس – انجام کارهای زیر توسط کارفرما کمک کننده است:

  • تماس‌های فرد را پیدا کنید (وقتی فهمیدید فرد مورد نظر مشکوک به آلودگی است)؛
  • به افرادی که با آن شخص مشکوک به داشتن آنفولانزا در تماس بوده‌اند، توصیه کنید تا مراقب تماس‌های خود باشند؛ و
  • از آن‌ها بخواهید تا به خانه بروند و در خانه بمانند تا توصیه‌ی دیگری به آن‌ها بشود

۹. محل کار آن شخص باید تمیز و ضد عفونی گردد. تمامی تصمیمات در زمینه بیماری‌های عفونی بایستی بر اساس اطلاعات دقیق و به روز و با در نظر گرفتن موقعیت ویژه‌ی شما باشد. در صورت تردید با مسئول پزشکی بهداشت خود تماس حاصل نمایید.

۱۰. مدیر آنفولانزای شما به سیستمی برای مدیریت غایبین و بازگشت به کار کارکنان و مخاطبان آن‌ها نیاز خواهد داشت. بعضی از مسائل مورد نظر عبارتند از:

  • مدت زمان دور ماندن فرد از محیط کار را به او بگویید (وبسایت آژانس سلامت عمومی کانادا با مشخص شدن ویژگی‌ها پاندمی این اطلاعات را در اختیار شما قرار خواهد داد)؛
  • تصمیمات مربوط به آرایش ترک و پوشش مشاغل؛
  • بررسی اوضاع کارکنان در هنگام غیبت آن‌ها از سر کار. این کار در صورت بیمار شدن، درمان و ردیابی تماس و غیره آن‌ها را تسهیل خواهد نمود؛
  • ایجاد فرآیندی در برنامه برای حصول اطمینان از این که:
    • کارکنان پیش از کسب اجازه برای بازگشت به کار سالم هستند (بررسی اجباری تب در هنگام بازگشت سر کار)؛و
    • آن‌ها برای بازگشت به کار پس از خوب شدن تشویق می‌شوند.

ایزولاسیون و قرنطینه

مقررات و اقدام به قرنطینه به محافظت از شهروندان کانادا در برابر بیماری‌های خطرناک و عفونی کمک می‌کند. تحت این اقدام افسران قرنطینه سلامت عمومی از این حق برخوردار هستند تا از افراد مشکوک به داشتن بیماری عفونی بخواهند تحت بررسی پزشکی قرار گرفته و در صورت لزوم آن فرد را توقیف نمایند.

امکان استفاده از قرنطینه در مراحل اولیه پاندمی به منظور توقف گسترش آنفولانزا وجود دارد.

ممکن است افرادی به خاطر تماس داشتن یا قرار گرفتن در معرض فرد مبتلا به یک بیماری عفونی مثل آنفولانزا در قرنطینه بمانند. این کار به آن خاطر است که فرد مبتلا به آنفولانزا ۲۴ ساعت پیش از این که خودش بفهمد آنفولانزا دارد برای دیگران آلوده کننده می‌گردد. به منظور محافظت از عموم مردم، افسران قرنطینه سلامت عمومی می‌توانند برای پیشگیری از پخش آنفولانزا در بین دیگران افرادی را تحت قرنطینه درآورند. قرنطینه به معنای ماندن در خانه یا یک ساختمان مخصوص به مدت ۳ روز از آخرین نوبت قرار گرفتن در معرض بیماری تا زمانی است که مأموران قرنطینه سلامت عمومی از آلوده نبودن فرد به آنفولانزا مطمئن گردند. در قرنطینه نمی‌توان بیرون، سر کار، مدرسه یا به مکان‌های عمومی رفت یا با بقیه‌ی افراد دیدار داشت، مگر این که مأموران قرنطینه سلامت عمومی این اجازه را داده باشند.

سؤالات متداول قرنطینه برای کارکنان در معرض بیماری

چرا من تحت قرنطینه هستم؟

شما به عنوان فردی در تماس با بیمار مبتلا به آنفولانزا یا برای حضور اخیر در منطقه‌ای با میزان بالای شیوع آنفولانزا شناسایی شده‌اید. امکان قرار گرفتن شما در معرض آنفولانزا و پخش شدن این ویروس از طریق شما بین بقیه‌ی افراد وجود دارد. با این که امروز حال شما خوب به نظر می‌رسد، اما ممکن است چند روز بعد بیمار شوید. افراد مبتلا به آنفولانزا حتی در زمانی که وضعیت جسمانی خوبی دارند می‌توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

برای چه مدتی باید در قرنطینه بمانم؟

شما باید حداقل به مدت ۳ روز یا تا زمانی که مأموران قرنطینه سلامت عمومی خارج شدن شما از قرنطینه را بی‌خطر تشخیص دهند، تحت قرنطینه بمانید. در حالی که شما در قرنطینه هستید، ممکن است شخصی از طرف سلامت عمومی به شما تماس گرفته، از شما احوال پرسی به عمل آورده و داشتن علائم تب، احساس سرما، بدن درد و یا سرفه را بررسی کند. تحت قرنطینه شما باید در داخل خانه بمانید و سر کار، مدرسه یا برای دیدار بقیه نروید. توصیه می‌شود تحت قرنطینه با کسی دیدار نداشته باشید.

در صورت داشتن علائم آنفولانزا در طی قرنطینه چه اتفاقی برای من خواهد افتاد؟

اگر شخص تحت قرنطینه مبتلا به آنفولانزا باشد باید از طریق مرجع بهداشت بومی به مأمور قرنطینه اطلاع دهد. همچنین ممکن است جویای توصیه‌های پزشک خانواده خود شوید. در صورت شدید بودن علائم و نیاز به اقدام فوری با ۹۱۱ (آمبولانس، پیراپزشکان) تماس گرفته یا به نزدیک‌ترین بخش اورژانس مراجعه کنید.

آیا خانواده من در امان هستند؟

اگر در خانه تحت قرنطینه هستید، باید به همراه خانواده گام‌هایی در جهت محافظت بردارید. حداقل فاصله خانواده از شما باید یک متر باشد. همه‌ی شما باید به طور مرتب دستان خود را با آب گرم و صابون بشویید. هر چیزی که فرد با آن سر و کار دارد باید به خوبی با آب گرم و صابون یا یک گندزدا مثل محلول سفید کننده ۱۰% (متشکل از یک قسمت سفید کننده و نه قسمت آب) شسته شود.

قوانین حقوق بشر

تحت قوانین حقوق بشری فدرال و ایالتی، این وظیفه کارفرمایان است تا کارکنان را با بیماری‌های عفونی یا آن‌هایی که در معرض همان قرار گرفته‌اند، وفق دهند. سطح این تطبیق به شرایط موجود بستگی دارد.

علی تقی‌زاده


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *