در پی بررسی انجام شده، ریسک ابتلا به سرطان پوست فردی که به تازگی تحت عمل پیوند عضو بوده است وجود دارد. طبق گزارش مجله درماتولوژیJAMA ، سرطان پوست در ۱۴۰۸ نفر از هر۱۰۰۰۰۰ نفر اتفاق می افتد. به گفته ی دکتر Sarah T. Arron از دانشگاه کالیفرنیا، از بین سرطان ها، احتمال وقوع سرطان پوست در افراد تحتپیوند عضو، ۵ برابر بیشتر از سایر افراد است. او اعلام کرد:
اولین بار کشور آلمان در سال ۲۰۰۸ برنامه ی مقابله با سرطان پوست در دنیا را مطرح کرد. ولی تاثیر آن لر روی کاهش مرگ ناشی از سرطان و پیشگیری از آن چندان موفقیت آمیز نبود. لذا برای این هدف باید تدابیر جدیدی اندیشید.
پزشکان باید افرادی را که قرار است پیوند عضو در آنها صورت گیرد، برای بررسی پوست به متخصصان پوست یا درماتولوژیست ها ارجاع دهند. بیماران باید حدالامکان از قرار گیری در معرض نور خورشید بدون محافظ خودداری کنند و به طور مرتب از ضدآفتاب های مناسب پوستشان استفاده کنند. استفاده از ویتامین B3 برای بیماران با ریسک بالای سرطان پوست باید در اولویت کار درماتولوژیست ها باشد.
دکتر Arron و گروه تحقیقاتی اش اطلاعاتی را از سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ جمع آوری کردند، این اطلاعات شامل پیوند عضو های قابل اطمینان بود! ۶۴% از بیماران جنس مذکر و در سن ۵۱ سال بودند. مشاهدات نشان داد که سرطان پوست در سال ۲۰۱۳ نسبت به سال ۲۰۰۸ بیشتر بوده است، که نگرانی ها را در مورد نحوه ی کار درماتولوژیست ها بیشتر کرده است و یا می توان فرض کرد که اشتباهی در کار محققان رخ داده است!
مانع اصلی پیشرفت تحقیقات، ناقص بودن پرونده های پزشکی بیماران سرطان پوست است که یا ناشی از کم کاری بیمار در گفتن شرایط قبلی خود به پزشک و یا عدم توجه کافی پزشک به سابقه ی بیماری فرد بیمار است. مانع دیگر، عدم داشتن اطلاع از میزان تجویز داروی تضعیف کننده ی سیستم ایمنی مثل Imurann با نظارت سازمان پیوند عضو می باشد. تحقیقات بعدی باید در جهت کاهش ریسک سرطان پوست با در نظر نگرفتن داروی های تضغیف کننده ی سیستم ایمنی باشد! زیرا این دارو ها برای افراد تحت عمل پیوند لازم است.