انتشار این مقاله


روش‌های بالابردن عمر مواد غذایی

مدت هاست سازمان های غذایی به دنبال راهی برای بالا بردن عمر و ارزش مواد غذایی بسته بندی هستند. با توجه به اثرات مضر مواد نگه دارنده, باید جایگزین هایی برای این مواد در نظر گرفته می شد.

مدت هاست سازمان های غذایی به دنبال راهی برای بالا بردن عمر و ارزش مواد غذایی بسته بندی هستند. با توجه به اثرات مضر مواد نگه دارنده, باید جایگزین هایی برای این مواد در نظر گرفته می شد.

روش منجمد کردن, مدتی طولانی است که برای جلوگیری از رشد میکروب ها در مواد غذایی استفاده می شود. انجماد, سرعت رشد پاتوژن ها را کاهش می دهد. در این روش طعم و رنگ و ارزش غذایی بعضی غذاها هم حفظ می شود.

طبق گزارش FDA اکثریت آب میوه و آب سبزیجاتی که در آمریکا فروخته می شود, طی فرایند تولید پاستوریزه می شوند تا باکتری های خطرناک آن ها از بین بروند. بعضی از کارخانه های تولید این محصولات که از روش پاستوریزه کردن استفاده نمی کنند, روش های دیگری را مثل تاباندن نور فرا بنفش و ضد عفونی کردن پوست مرکبات قبل از گرفتن آب آنها, به کار می برند.

مصرف کنندگان باید بر روی محصولات به دنبال جمله ی  “Keep Refrigerated” و  “Refrigerate After Opening” یعنی “بعد از باز شدن در یخچال نگه داری شود” باشند.

ماریا معمارزاده


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید