انتشار این مقاله


٧ ماده ى غذايى ضدسرطان كه حتما بايد مصرف كنيد

وقتى نوبت به رژيم غذايى ما مى رسد، روى خوردن غذاهايى تمركز مى كنيم كه به كاهش وزن و ماندگارى در طول روز كمك مى كنند.به هر حال ، غذايى كه مصرف مى كنيم ممكن است فوايدى داشته باشد كه پشت كمر ما را گسترش مى دهند:غذاهاى مشخصى مواد مغزى ضرورى دارند كه مى توانند […]

وقتى نوبت به رژيم غذايى ما مى رسد، روى خوردن غذاهايى تمركز مى كنيم كه به كاهش وزن و ماندگارى در طول روز كمك مى كنند.به هر حال ، غذايى كه مصرف مى كنيم ممكن است فوايدى داشته باشد كه پشت كمر ما را گسترش مى دهند:غذاهاى مشخصى مواد مغزى ضرورى دارند كه مى توانند به جلوگيرى از بيمارى ها كمك كنند؛ شامل سرطان.

وارد كردن اين غذاها در رژيم غذايى خود يك قسمت مهم در حفظ خود مقابل بيمارى هاى كشنده است.

مطابق انجمن سرطان آمريكا، يك رژيم غذايى ناچير و فعال بودن ، دو فاكتور كليدى در كاهش خطر ابتلا به سرطان فرد مى باشند.

براى كمك به سالم بودن خود در حد امكان، سعى كنيد اين ٧ غذاى ضدسرطان را در رژيم غذايى خود جا دهيد.

١.گوجه فرنگى 

گوجه فرنگى شامل يك آنتى اكسيدان به نام ليكوپن مى باشد،  كه مطابق يك مطالعه در ژورنال انگليسيى تغذيه ، توانايى سرطان را براى اتصال به منبع خون سالم كه نياز دارد دچار اختلال مى كند. ليكوپن به راحتى در دسترس خواهد بود، هنگامى كه گوجه فرنگى پخته شده و با روغن هاى سالم مانند آوكادو و روغن زيتون كه به افزايش جذب كمك مى كنند، مصرف مى شود.

٢. سير

مطالعات نشان مى دهند كه دريافت بالاى سير با كاهش خطر ابتلا به انواع خاصى از سرطان ها ارتباط دارد؛ مانند سرطان معده، روده ى بزرگ، مرى ، لوزالمعده و پستان. مطابق با انجمن ملى سرطان. اين گياه تند مى تواند به كشتن سلولهاى سرطانى و رشد آهسته تر تومورها كمك كند. بنابراين سعى كنيد روزانه حداقل يك تا دو حبه سير تازه مصرف كنيد. 

٣.انواع توت ها

مطابق موسسه آمريكايى تحقيقات سرطان؛ علاوه بر شيرين بودن و خوشمزگى، انواع توت ها حاوى آنتى اكسيدان مى باشند كه از آسيب به سلول ها جلوگيرى مى كند. از افزودن گزينه هاى غنى از ماده ى مغزى مانند توت قرمز، بلوبرى و  تمشك ٤ الى ٥ بار در هفته ، به رژيم غذايى تان اطمينان حاصل كنيد.

٤. برگ هاى سبز

سبزيجاتى چون كلم بروكلى، اسفناج،برگ چغندر سوئيسى و خربزه داراى مواد مغزى منند بتاكاروتن و لوتئين مى باشند كه مراحل اوليه از توسعه ى سرطان را مسدود مى كند. اين سبزيجات اغلب شامل فولات مى باشند كه مى تواند عليه سرطان هاى سينه ، روده ى بزرگ ، دهانه ى رحم و ريه ، مبارزه كند.

٥. چاى سبز

مطابق انجمن تحقيقات سرطان آمريكا؛ اين نوع از چاى شامل نوع خاصى از آنتى اكسيدان به نام كاتچين مى باشد، كه مى تواند گسترش سرطان را در سلول ها آهسته كند يا حتى متوقف سازد.در مناطقى چون آسيا كه مصرف چاى سبز بالاست ، خطر سرطان هاى مثانه ، روده ى بزرگ، معده ، لوزالمعده و مرى پايين مى باشد.

٦.كوينولا

يك مطالعه از دانشگاه هاروارد كشف كرد كه خوردن روزانه يك كاسه كوينولا، مى تواند خطر مرگ شما را در اثر سرطان ، بيمارى هاى قلبى ، تنفسى ، ديابت ها را به ميزان ١٧ درصد كاهش دهد. هر غلات كاملى مى تواند به كاهش خطر ابتلا به سرطان كمك كند، بنابراين به جاى پاستاى سفيد از مقدارى برنج قهوه اى استفاده كنيد. 

٧. زردچوبه

زردچوبه ؛ يكى از موادى كه به ويژه در ادويه كارى يافت مى شود، شامل يك تركيب به نام كوركومين مى باشد، كه كشف شده است كه از تغييرات پيش سرطانى در اندام ها كه منجر به سرطان مى شوند جلوگيرى مى كند؛ مطابق با تحقيقات سرطان انگلستان. علاوه بر اين ، در كشورهايى كه مصرف كوركومين بالاست، نرخ سرطان پايين تر است. 

سپیده بویاقچی


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید