نتايج نشان مي دهد بيماراني كه مبتلا به ديابت نوع ١ هستند، در صورتي كه پانكراس مصنوعي دريافت كنند، نسبت به كساني كه آزمون تست قندخون مي دهند و سپس انسولين را بصورت دستي تزريق مي كنند،سطح قند خونشان بطور مداوم در حالت طبيعي خواهد بود.
روشهاي سنتي به بيماران ديابتي نوع يك كمك مي كند كه با وجود بيماري به طور نرمال زندگي كنند، با اين حال آنها نياز به توجه مداوم دارند و اغلب در خطر سطح گلوكز خيلي زياد يا كم در خون هستند.
پانكراس مصنوعي جديد كه توسط تيمي از بوستون ساخته شده است، يك سنسور كوچك قابل جابجايي در در سر سوزني نازك دارد، كه اين سوزن وارد پوست بيمار شده و سطح گلوكز خون را به برنامه ي تلفن هوشمند ميفرستد.
اين برنامه مقدار انسولين يا گلوكان مورد نياز براي بالانس مقدار قندخون را محاسبه كرده و به پمپي كه در بدن ايمپلنت شده مي فرستد تا دوز مورد نياز را بصورت خودكار تامين كند.
قبل از غذا خوردن بيمار ميتواند بصورت ساده اطلاعاتي درباره وعده غذايي خود را وارد برنامه كند تا آن را يادداشت كند، بيمار به غير از اين كاري براي كنترل سطح قندخون خود نياز ندارد.
محققان اين دستگاه را در ٢٠بزرگسال تست كردند ، آن ها در هتلي با وعده هاي غذايي و ورزش رايگان ،٥روز اقامت داشتند. هم چنين ٣٢ نوجوان كه در اردويي تابستاني براي كودكاني ديابتي بود را تحت نظر گرفتند، نتايج با شركت كنندگاني كه از روش هاي سنتي كنترل بيماري استفاده مي كردند، مقايسه شد.
اين يافته ها که در ژورنال New England Journal of Medicine منتشر شد، نشان داده است كه پانكراس مصنوعي در ثابت نگه داشتن سطح قندخون فرد خيلي بهتر عمل مي كند. طبق گزارش Bob Roehr در New Scientist، رهبر اين پروژه Ed Damiano، بعد از آنكه پسرش مبتلا به ديابت نوع يك شد، ايده ي اين دستگاه را داد و هدفش اين است كه تا وقتي پسرش وارد دانشگاه مي شود آن را به اتمام برساند. اين نتايج نشان مي دهد او در مسير رسيدن به هدفش است.
Damiano در مصاحبه با مطبوعات گفت:
عملكرد دستگاه ما در هردو گروه بزرگسالان و نوجوانان بيشتر از انتظارات ما در برابر چالش هاي دنياي واقعي بود.
تحقيقات اخير نشان داده با حفظ سطح قند خون در محدوده نرمال ،از ابتلا به بيماري هاي قلبي ، كليوي و چشم جلوگيري مي شود. گام بعدي آزمايش هاي بيشتر در دنياي واقعي است. دانشمندان اميدوارند در چند سال آينده اين دستگاه بطور وسيع تري در دسترس بيماران قرار گيرد.