طى مطالعه اى جديد مشخص شده است كه خوردن تمام وعده هاى غذايى در يك بازه ٦ ساعته مانع ابتلا به ديابت مىشود. دكتر كورتنى پيترسون و همكارانش از دانشگاه آلاباما بيرمنگام يك رژيم وابسته به زمان براى هشت مرد داراي اضافه وزن كه همگى مستعد ابتلا به ديابت نوع ٢ بودند تنظيم كردند.
به مدت پنج هفته داوطلبان صبحانه ناهار و شام مشخصي مصرف كردند.نصف داوطلبان هر سه وعده را در يك بازه زمانى شش ساعته قبل از ساعت سه بعد از ظهر مصرف كردند. و وعدههاى غذايى نصف ديگر داوطلبان در بازههاى زمانى ١٢ ساعته معمول تامين شد.
بعد از پنج هفته محققان تصميم گرفتند گروه هاى مورد آزمايش پنج هفته بيشتر تحت تغذيه با اين رژيم غذايى قرار بگيرند. در اين محدوده زمانى ميزان قند مصرفى داوطلبان تحت كنترل بود. همچنين تيم شاهد كاهش ميزان اشتها و فشارخون در داوطلبان بودند. اين كنترل ها و محدوديت ها سبب كاهش وزن داوطلبان نشده بود؛ چرا كه همه افراد به ميزان كافى در راستاى ثابت ماندن وزنشان غذا مى خوردند.
نهايتاً دكتر پيترسون بعد از بررسي هاى ياد شده بيان كرد: شيوه زندگى ما به گونهاى است كه در طول روز فعاليت بالايى داريم پس اين شيوه تغذيهاى سبب مى شود ميزان متابوليسم ما در ابتداى روز بالا و در پايان روز كم باشد كه اين حالت پربازده ترين حالت ممكن است.