انتشار این مقاله


نوشیدن آب پرتقال در کاهش اختلالات حافظه مؤثر است

نوشیدن آب پرتقال، خطر اختلالات حافظه را ۴۷ درصد کاهش می‌دهد.

طبق مطالعات جدید، نوشیدن آب پرتقال ، خطر اختلالات حافظه را ۴۷ درصد کاهش می‌دهد. پرتقال و سبزیجات قرمز رنگ و برگ‌های سبز تازه در محافظت از بدن در برابر از دست دادن حافظه مؤثر هستند.

این نتایج از بررسی ۲۷۸۴۲ مرد به مدت ۲۰ سال به دست آمده است. هر ۴ سال یکبار در مورد غذاهای مصرفی آن‌ها سؤال شده و حافظه و تفکر آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گرفت. سؤالات زیر از آن‌ها پرسیده شد:

  • آیا در یاداوری لیست کوتاهی از اقلام (مثل لیست خرید) بیشتر از معمول مشکل دارید؟
  • آیا در همراهی با گفتگوی گروهی یا یا برنامه تلویزیونی بیشتر از معمول مشکل دارید؟

مقاله‌ی مرتبط: ویتامین‌ها و مواد معدنی که به متابولیسم یا همان سوخت و ساز کمک می‌کنند


کسانی که روزانه از ۶ وعده میوه و سبزیجات استفاده می‌کردند، بعدها نسبت به دیگران، ۳۴ درصد کمتر دچار مشکلات حافظه و تفکر می‌شدند. خوردن میوه و سبزیجات فراوان در میان‌سالی با داشتن عملکرد شناختی بهتر در سنین پیری مرتبط بوده است- حتی اگر خوردن میوه و سبزیجات را بعدا قطع می‌کردند. دکتر چانگژنگ یوان، محقق ارضد این بررسی می‌گوید:

یکی از مهم‌ترین عوامل این مطالعه آن بود که ما توانستیم این تعداد بزرگ از مردان را به مدت ۲۰ سال زیر نظر داشته باشیم. مطالعات ما هم‌چنین نشان داده است لبنیات در سلامتی مغز نقش دارد.

این مطالعه تنها ارتباط آن را بیان کرده است و نشان‌دهنده‌ی علیت نیست.

صبا حقی


نمایش دیدگاه ها (1)
دیدگاهتان را بنویسید