قرن ها قبل معتقد بودند که فلفل و سایر ادویه ها به عنوان درمان برای بیماری ها می توانند مفید واقع شوند. در یکی دیگر از مطالعات که در چین انجام شده و در سال ۲۰۱۵ منتشر شد-در این مطالعه ارتباط بین مصرف فلفل تند و میزان مرگ و میر بررسی شده است.یافته های حاصل از این مطالعه ، نتایج حاصل از سایر تحقیقات را تایید کرد. با استفاده از اطلاعات NHANES III که از بیش از ۱۶۰۰۰ آمریکایی در طی ۲۳ سال جمع آوری شده است، یک دانشجوی پزشکی Mustafa Chopan و پروفسور Benjamin Littenberg به بررسی ارتباط شخصیت فرد و میزان مصرف فلفل تند قرمز توسط او پرداختند
آن ها متوجه شدند که افراد مصرف کننده فلفل تند قرمز بیشتر دارای ویژگی های زیر هستند:
جوان ،مرد ،سفید پوست ،آمریکایی – مکزیکی، متاهل، مصرفکنندۀ سیگار و الکل هستند و دارای HDL پایین در خون در مقایسه با افرادی که فلفل تند قرمز مصرف نمی کنند. آن ها با بررسی اطلاعات حاصل از یک پیگیری ۱۸ ساله و میزان مرگ و میر آن ها و همچنین علت مرگ آن ها را آنالیز کردند.
نویسنده این مطالعه می گوید:
اگرچه مکانیسمی که فلفل سبب افزایش طول عمر می شود هنوز به طور قطع مشخص نیست ،اما شواهدی مبنی بر دخیل بودن کانل های TRP ،که رسپتور برای مواد شیمیایی مانند کپسایسین می باشد، در این مکانیسم وجود دارد
البته بر طبق تحقیقات Chopan و Littenberg چندتوضیح برای مفید بودن فلفل تند قرمز وجود دارد. آنها معتقدند که کپسایسین که نقشی در مکانیسم های سلولی و مولکولی جلوگیری از چاقی و همچنین تنظیم میزان جریان خون شریان کرونری بازی می کند؛ علاوه بر این، این ماده دارای خاصیت آنتی میکروبی می باشدکه با استفاده از این خاصیت در روده اثر می گذارد.
Chopan می گوید:
همانطور که در مطالعات ما ،علاوه بر مطالعات قبلی مطرح شد،مصرف فلفل یا به طور کلی غذا های ادویه دار به عوان یک توصیه در رژیم غذایی خواهد شد.