بر اساس مطالعهای مقدماتی که در جلسات علمی ۲۰۱۷ آترواسکلروز، ترومبوز و بیولوژی عروق انجمن قلب آمریکا نشان داده شده است، دارچین شاید خطر آسیب قلبی عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب را با فعال کردن سیستمهای ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی بدن و آهسته کردن فرآیندهای ذخیرهی چربی کاهش دهد.
در این مطالعه، محققان موشها را به مدت ۱۲ هفته با دارچین و رژیم غذایی پرچرب غذا دادند. آنها دریافتند که:
- این موشها در مقایسه با موشهایی که چنین رژیمی دریافت نکرده بودند وزن، جربی شکمی کمتر و سطوح سالمتری از قند، انسولین و چربی در خونشان داشتند.
- این موشها همچنین مولکولهای کمتری درگیر با پروسههای ذخیرهی چربی در بدن خود داشتند. علاوه بر این میزان مولکولهای ضدالتهاب و آنتیاکسیدانها در این موشها بیشتر از گروه کنترل بود.
این یافتهها پیشنهاد میکنند که دارچین میتواند اثرات مضر رژیم غذایی پرچرب را کاهش دهد.