انتشار این مقاله


دارچین شاید اثرات مضر رژیم غذایی پرچرب را کاهش دهد

دارچین شاید خطر آسیب قلبی عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب را با فعال کردن سیستم‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی بدن و آهسته کردن فرآیندهای ذخیره‌ی چربی کاهش دهد.

بر اساس مطالعه‌ای مقدماتی که در جلسات علمی ۲۰۱۷ آترواسکلروز، ترومبوز و بیولوژی عروق انجمن قلب آمریکا نشان داده شده است، دارچین شاید خطر آسیب قلبی عروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب را با فعال کردن سیستم‌های ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی بدن و آهسته کردن فرآیندهای ذخیره‌ی چربی کاهش دهد. 

در این مطالعه، محققان موش‌ها را به مدت ۱۲ هفته با دارچین و رژیم غذایی پرچرب غذا دادند. آن‌ها دریافتند که:

  • این موش‌ها در مقایسه با موش‌هایی که چنین رژیمی دریافت نکرده بودند وزن، جربی شکمی کمتر و سطوح سالم‌تری از قند، انسولین و چربی در خون‌شان داشتند.
  • این موش‌ها همچنین مولکول‌های کمتری درگیر با ‌پروسه‌های ذخیره‌ی چربی در بدن خود داشتند. علاوه بر این میزان مولکول‌های ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدان‌ها در این موش‌ها بیشتر از گروه کنترل بود.

این یافته‌ها پیشنهاد می‌کنند که دارچین می‌تواند اثرات مضر رژیم غذایی پرچرب را کاهش دهد.

علی تقی‌زاده


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید