انتشار این مقاله


داروی درمان قطعی میگرن رونمایی شد!

محققان پارک فناوری پردیس داروی درمان قطعی میگرن را رونمایی کردند. به گزارش ایسنا، دکتر رمضانی از محققان این طرح در مراسم رونمایی از داروی درمان قطعی میگرن که صبح امروز در کلینیک آرامش صورت گرفت، با تاکید بر اینکه این دارو با عنوان «میگری هیل» تولید شده است، افزود: این دارو به صورت بخور استنشاقی است که […]

میگری هیل

محققان پارک فناوری پردیس داروی درمان قطعی میگرن را رونمایی کردند.

به گزارش ایسنا، دکتر رمضانی از محققان این طرح در مراسم رونمایی از داروی درمان قطعی میگرن که صبح امروز در کلینیک آرامش صورت گرفت، با تاکید بر اینکه این دارو با عنوان «میگری هیل» تولید شده است، افزود: این دارو به صورت بخور استنشاقی است که بر اساس پروتکل‌های خاصی بیماران مبتلا به میگرن در کلینیک از آن استفاده می‌کنند.
وی با بیان اینکه این دارو به صورت کم‌تهاجمی تولید شده است، از تولید فرم مایع این دارو که قدرت جذب سریع و کم‌تهاجمی دارد، خبر داد.
رمضانی با بیان اینکه بیماری میگرن در دو نوع حاد و مزمن افراد را مبتلا می‌کند، توضیح داد: در حالت مزمن ۲۱ حمله در سال رخ می‌دهد؛ ولی در حالت حاد ۱۵ حمله در ماه با طول مدت بیشتر از ۱۴ ساعت ایجاد می‌شود.
وی با بیان اینکه این دارو داروی درمان قطعی میگرن است، یادآور شد: با اعلام و مجوز سازمان غذا و دارو، این دارو وارد فاز ۳ تولید می‌شود.به گفته وی، این دارو قرار است به چندصد نفر از بیماران مبتلا در کلینیک آرامش ارائه شود.
این محقق با اشاره به شیوع بیماری میگرن در کشور خاطرنشان کرد: ضریب شیوع بیماری میگرن در جوامع بزرگ ۱۰.۲۹ درصد است و بر اساس برآوردها در ایران حدود ۸ میلیون نفر مبتلا به بیماری میگرن هستند.
رمضانی با بیان اینکه ۱۰ درصد از این بیماران جزو بیماران حاد میگرنی هستند، اضافه کرد: طبق برآوردهای انجام شده در کشور آمریکا سالانه حدود ۲۱ تا ۲۷ میلیارد دلار ضررهای ناشی از این بیماری به دلیل مصرف انواع مُسکن‌ها، غیبت از کار، هزینه‌های کلینیکالی و افت بهره‌وری را متحمل می‌شود.
به گفته وی، این دارو در سال ۸۴ تولید و در سال ۸۸ وارد فاز تولید صنعتی شد و در کلینیک آرامش نیز بر روی بیش از ۱۴۰۰ بیمار مورد استفاده قرار گرفت.
رمضانی اضافه کرد: از ۱۴۰۰ بیمار مصرف‌کننده داروی «میگری هیل»، ۸۱ درصد آنها درمان قطعی شدند و در افرادی که درمان نشدند، منجر به کاهش حملات میگرن در آنها شد.


منبع: isna

علی تقی‌زاده


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید