گذراندن یک وعده غذایی همراه با دوستانتان بسیار سرگرم کننده است اما یک منوی وسوسه انگیز میتواند به سرعت تلاشهای شما را برای کاهش وزن از بین ببرد. رستورانها، فستفودها و فروشگاههای مواد غذایی گزینههای مختلفی را هنگام صرف غذا ارائه میدهند، با این حال میتوانند میزان مصرف چربیهای اشباع شده، سدیم و قند اضافه را افزایش دهند. دپارتمان کشاورزی ایالت متحده آمریکا به نکاتی درباره تغذیه درست در رستورانها اشاره کرده است؛ در ادامه با دکتر مجازی همراه باشید.
۱. به نوشیدنی خود توجه داشته باشید
آب، شیر بدون چربی یا کم چرب، چای نعناع و نوشیدنیهای دیگر را بدون قند اضافه به عنوان مکمل خود انتخاب کنید.
۲. سالاد مصرف کنید
غذای خود را با سالاد سبزیجات شروع کنید تا زودتر سیر شوید. از مقدار کمی سس هم میتوانید استفاده کنید.
۳. غذای اصلی را به اشتراک بگذارید
غذای اصلی را با دوستان و اعضای خانواده تقسیم کنید. برای این کار از گارسون بشقابهای کوچک بخواهید.
۴. غذای اصلی سفارش ندهید
سعی کنید از منوی پیشغذاها و یا غذاهای جانبی به جای غذای اصلی سفارش دهید. آنها معمولا در بشقابهای کوچکتری هستند و در مقادیر کمتری صرف میشوند.
۵. میانوعده خود را بستهبندی کنید
میوهجات و سبزیجات قطعهقطعه شده، پنیر رژیمی کم چرب یا آجیلهای بدون چربی به عنوان میان وعدهای برای سفرهای طولانی مناسب هستند. هنگامی که این میان وعدهها آماده باشند، نیازی به غذای دیگر ندارید.
۶. بشقاب خود را با سبزیجات و میوه جات پر کنید
کبابها و منوی غذاهای گیاهی اغلب دارای سبزیجات بیشتری هستند. میوهها را به عنوان یک ظرف جدا یا دسر انتخاب کنید.
۷. کالری، چربی و نمک غذاها را مقایسه کنید
درحال حاضر بسیاری از منوها حاوی اطلاعات تغذیهای هستند. غذاهایی انتخاب کنید که حداقل نمک، کالری و چربی اشباع را دارا باشند. همچنین با مراجعه به پایگاه (Food and Drug Administration’s (FDA از این اطلاعات به صورت کامل آگاه شوید.
مقالهی مرتبط: واقعیاتی دربارهی چربی ترانس
۸. از منوهای ویژه صرف نظر کنید
همیشه یک نوع غذا را از منو برای خود انتخاب کنید و از منوهای ویژهای که میتوانید از همه چیز بخورید، دوری کنید. غذاهای بخارپز، کبابی و یا فلفلی دارای کالری کمتری نسبت به غذاهای سرخ شده یا با کره پخته شده دارند.
۹. تمام غلات را دریافت نمایید
در هنگام انتخاب ساندویچها، برگرها و یا غذاهای اصلی، نان و پاستای ۱۰۰ درصد گندم درخواست کنید.
۱۰. بشقاب خود را تمیز نکنید
سعی کنید از غذای پیشرویتان کمی برای وعدهی بعد نگه دارید. بقیه غذا را در یک ظرف بگذارید و بلافاصله در یخچال قرار دهید.