یک بررسی در بین ۱۵۰میلیون مادر نشان داد که مصرف برخی مکملها در طول دوران بارداری در آینده مانع از بروز آلرژی در فرزند میشود درحالیکه پرهیز از مصرف آجیل در دوره بارداری چندان تاثیر مثبتی بر عدم بروز آلرژی نخواهد داشت.
مقاله مرتبط:مصرف زیاد قند در حاملگی شاید خطر آلرژیها را افزایش دهد
پروفسور رابرت بویل میگوید:تحقیقات ما در این زمینه نشان میدهند که پروبیوتیکها و مکملهای حاوی روغنماهی ممکن است از بروز آلرژی در فرزند جلوگیری کند و نتایج این تحقیقات باید زمانیکه نسخه غذایی دارویی برایشان نوشته میشود لحاظ شود
تیم وی دریافت که مصرف یک کپسول حاوی روغنماهی بعد از هفته بیستم بارداری و سه الی چهارماه در حین شیردهی شانس آلرژی را در کودک به میزان سی درصد کاهش میدهد.
خطر ابتلا به اگزما در کودکانی که مادرانشان در هفته ۳۶-۳۸ بارداری مکملهای پروبیوتیک مصرف کرده بودند ۲۲ درصد کمتر بود.
از مصرف روغن کبد ماهی اجتناب کنید!
یک نظریه برای افزایش آلرژی در کشورهای غربی این است که ما امروزه در معرض انواع میکروبها مثل باکتریها قرار داریم. پروبیوتیکها حاوی باکتریهای زنده هستند بنابراین مصرف این مواد در حین بارداری و شیردهی ممکن است سبب بهبود سیستم ایمنی کودک شود.
مطالعات قبلی نشان داده است که اسید های چرب امگا -۳ در روغن ماهی ممکن است به آرام کردن سیستمهای ایمنی بیش از حد فعال و کاهش خطر آلرژی کمک کنند. اما زنان باردار باید مراقب باشند – سرویس بهداشت ملی انگلستان می گوید زنان نباید مکمل های حاوی ویتامین A (رتینول)، از جمله روغن کبد ماهی، مصرف کنند
به جای استفاده از مکمل های روغن ماهی، توصیه می شود که زنان باردار ماهی را بخورند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. زنان باردار باید از مصرف ماهیهای پرچرب و ماهی تن خودداری کنند اما ماهیهای کمچرب مفید بوده و منبع غنی امگا-۳ هستند.
مقاله مرتبط:به نظر میرسد دانشمندان به درمان قطعی آلرژی دست یافتهاند!
در این مطالعه هیچ مدرکی مبنی بر اینکه اجتناب از غذاهای آلرژیک خاص مانند آجیل، محصولات لبنی یا تخم مرغ در دوران بارداری اثر محافظتی بر روی کودکان داشته است، یافت نشد.