رژیم غذایی سر شار از انواع آنتی اکسیدان ها می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارند. درادامه به معرفی غنیترین منابع آنتیاکسیدان میپردازیم.
تخم کدو تنبل
خیلی ها از تخمه کدو تنبل به عنوان یک میان وعده استفاده می کنند ولی بیشتر مردم نمی دانندکه این دانه ها سرشار از یک ماده ی معدنی کم یاب است که می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی و یک عامل ضد التهاب عمل کند. این ماده معدنی، آثار حفاظتی مطلوبی در برابر اشعه فرابنفش نور خورشید دارد و به تسریع و تسهیل بهبود زخم های بدن، ترمیم و تقویت دستگاه ایمنی بدن و پیشگیری از آکنه نیز کمک می کند.
روغن زیتون
این محصول خوراکی یکی از اجزای جدایی ناپذیر رژیم غذایی مدیترانه ای است. روغن زیتون حاوی مقادیر زیادی چربی امگا ۳ است که در همراهی با آنتی اکسیدان هایش می تواند خاصیت ضد التهابی داشته باشد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
زرد چوبه
نتیجه برخی از مطالعات نشان داده که یکی از علل پایین بودن میزان ابتلا به سرطان های گوارشی در هند، الگوی تغذیه ای آن ها و استفاده مداوم شان از برخی از ادویه های سالم است. زرد چوبه یکی از ادویه هایی است که در این کشور به وفور مصرف می شود. این ادویه حاوی مقادیر بالایی از انواع آنتی اکسیدان ها است که در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد اثر حفاظتی دارند و از سرطان پیشگیری می کند.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد و همچنین منبع غنی از ویتامین های A، C و بویژه بتاکاروتن است که تمام این ویتامین ها به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند.