انتشار این مقاله


آلرژی غذایی

آلرژی به غذا نوعی پاسخ غیر طبیعی است که ناشی از تحریک نابجای سیستم ایمنی بدن فرد می‌باشد. در بزرگسالان، غذاهایی که به طور معمول باعث تحریک سیستم ایمنی می‌شوند شامل ماهی، صدف، بادام زمینی و سایر انواع مغزها می‌باشد.در کودکان نیز غذاهای آلرژیک شامل تخم مرغ، شیر، بادام زمینی و سایر انواع مغزها و […]

آلرژی به غذا نوعی پاسخ غیر طبیعی است که ناشی از تحریک نابجای سیستم ایمنی بدن فرد می‌باشد.

در بزرگسالان، غذاهایی که به طور معمول باعث تحریک سیستم ایمنی می‌شوند شامل ماهی، صدف، بادام زمینی و سایر انواع مغزها می‌باشد.در کودکان نیز غذاهای آلرژیک شامل تخم مرغ، شیر، بادام زمینی و سایر انواع مغزها و گندم می‌باشد.

پاسخ آلرژیک غذایی به طور معمول خفیف می‌باشد ولی در مواردی ممکن است به صورت شدید صورت بگیرد که آنافیلاکسی نامیده می‌شود.

علائم آلرژی غذایی شامل موارد زیر می‌باشند:

  • خارش یا تورم در دهان
  • استفراغ، اسهال و دردهای شکمی
  • اگزما
  • تنگ شدن گلو و سختی در نفس کشیدن
  • افت فشار خون

پزشک شما برای تشخیص نوع آلرژی ممکن است از بیشینه ی غذایی شما، تست های خون و غیره و نیز روش حذفی مواد غذایی استفاده کند.

افرادی که آلرژی غذایی دارند باید در همه ی مواقع برای مقابله با حمله های ناگهانی آماده باشند. به همین دلیل بهتر است تا همیشه دستبند هایی مبنی بر نشانه ی آلرژی و نیز دستگاه های خودکار تزریق اپی نفرین همراه داشته باشند.

تنها راه درمان آلرژی غذایی درواقع پیشگیری از آن می‌باشد. پس از مشخص شدن نوع غذای آلرژیک فرد، با خودداری از آن غذا می‌توان آن را درمان کرد.

سما رهنمایان


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *