انتشار این مقاله


تاثیر فلفل تند و ماری‌جوانا بر سیستم ایمنی روده‌ها و درمان دیابت

خبری خوب بر دوستداران فلفل تند و ماری‌جوانا؛ دانشمندان یافته اند که هر دوی این ها شمال ترکیبی هستند که سیستم ایمنی دستگاه گوارش و روذه ها را بهبود می بخشد. به نظر می رسد هنگامی که مصرف می شوند، هر دو در معده به یک گیرنده خاص متصل می شوند و باعث کاهش التهاب […]

خبری خوب بر دوستداران فلفل تند و ماری‌جوانا؛ دانشمندان یافته اند که هر دوی این ها شمال ترکیبی هستند که سیستم ایمنی دستگاه گوارش و روذه ها را بهبود می بخشد.

به نظر می رسد هنگامی که مصرف می شوند، هر دو در معده به یک گیرنده خاص متصل می شوند و باعث کاهش التهاب در دستگاه گوارش می شوند. این کشف می تواند منجر به توسعه درمان های جدید برای دیابت نوع ۱ و کولیت که یک بیماری التهابی روده است، منجر شود.

این پژوهش که مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم چاب شده است، توسط محققانی از دانشگاه تغذیه کانکتیکات آغاز شد. آن ها ماده شیمیایی موجود در فلفل تند را وارد بدن گروهی از موش ها کردند و کشف کردند که موش هایی که از این ادویه مصرف کرده بودند، التهاب کمتری ئر روده خود داشتند.

در واقع، آنها دریافتند که با تغذیه کپسایسین به موش ها، آنها قادر به درمان دیابت نوع ۱ بودند.

چیزی که واقعا جالب بود این بود که کاپسیسین با اتصال به گیرنده خود به نام TRPV1، که در مسیر دستگاه گوارش یافته می شود، اثر خود را اعمال می کند. با این اتصال ترکیبی به نام آناندامید ایجاد می شود که از نظر شیمیایی مشابه  کانابینوئید های موجود در ماری جوانا است.

محققان یافتند، آناندامید است که التهاب روده ها را در موش ها کاهش می دهد و باعث بهتر شدن سیستم ایمنی آن ها می شود. درنتیجه این بار آناندامید را وارد بدن موش ها کردند و همان نتایج قبلی را مشاهده کردند. در حقیقت آناندامید با اتصال به گیرنده دیگری باعث تولید نوعی از ماکروفاژ ها می شود که این ها التهاب را در سرتاسر دستگاه گوارش کاهش می دهند.

پانکراس اندامی است که باعث حفظ سطح انسولین و گلوکز در خون می شود. کسانی که مبتلا به دیابت نوع ۱ هستند، بدن به اشتباه به سلول های تولید کننده انسولین لوزالمعده حمله می کند. این تحقیق نشان می دهد که اثر حفاظتی آناندامید می تواند به درمان افراد مبتلا به دیابت کمک کند.

گیرنده هایی که آناندامید در روده به آن ها متصل می شود، در مغز نیز وجود دارند و این گیرنده ها با کانابینوئیدهای موجود در ماری‌جوانا واکنش می دهند. با این حال، دانشمندان مطمئن نشده اند که چرا باید چنین گیرنده هایی را داشته باشیم و عملکرد آن ها چیست.

آرزو فتحعلی زاده


نمایش دیدگاه ها (0)
دیدگاهتان را بنویسید